پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
رئیس بیمارستان بعثت نهاجا ادامه داد: دکتر تابش از جمله پزشکانی بود که در بیمارستان پایگاه هوایی دزفول جزو فعال ترین پزشکان محسوب می شد؛ زیرا در دوران دفاع مقدس 18 هزار مجروح را عمل کرده است؛ البته پایگاه های دیگری هم بودند که به همین شکل فعالیت داشتند.
دکتر راسخ ادامه داد: مراقبت از مجروحان و تجربیاتی که در درمان رزمندگان کسب شد به حدی بود که اگر تا قبل از شروع جنگ تحمیلی پزشکان بیشتر مصدومان تصادفی را در مان می کردند بعد از گذشت پنج سال از شروع جنگ، عمل هایی را انجام دادند که در نوع خود بی نظیر بود مانند عملی که دکتر تابش بر روی یکی از بسیجی ها انجام داد و توانست خمپاره عمل نکرده را از پای این بسیجی خارج کند.
وی همچنین اضافه کرد: لذا در زمان جنگ تجربیات بسیاری که کسب کردیم باعث شد تا جراحان عمومی به جراحان جنگی تبدیل شوند و تجربیات خود را به نسل های بعدی منتقل کنند و علوه بر این از نظر تکنیک های پزشکی نیز زبر دست شدند.
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش در پایان تصریح کرد: سرعت عمل پزشکاندر دوران دفاع مقدس به حدی زیاد شده بود که در یک اتاق عمل دو مجروح را هم زمان عمل می کردند؛ بنابر این دفاع مقدس باعث شد پزشکان ما از حداقل امکانات به بهترین شیوه استفاده کنند و تجربیات و سرعت عمل آنها نیز در درمان مجروحان افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.